Booking!

svinklov_58605

Svinkløv Badehotel februar 2019

*tidligere indlæg fra forsiden*

Kære gæster og venner

Vi kan med stor glæde nu melde ud, at vi åbner for værelsesbooking mandag den 25. februar. Det er, traditionen tro, kun muligt at booke pr. telefon, hvorfor det kan være svært at komme igennem. Vi takker for jeres forståelse og tålmodighed.

Gæster der havde booket ophold før branden, har haft mulighed for at pre-booke. Derfor er der perioder, der på nuværende tidspunkt er optaget. Den kommende sæson strækker sig fra fredag den 10. maj til søndag den 6. oktober 2019. Det er ikke muligt at booke længere frem end denne sæson.

Vi gør venligst opmærksom på, at der ikke kan reserveres bord i restauranten før mandag den 1. april.

Vi glæder os til at høre fra jer!


Glædelig jul og godt nytår!

- en kort status på byggeri og booking.

IMG_0231

Svinkløv Badehotel 24. december 2018

Kære Svinkløvgæster,

Julefreden har sænket sig over Svinkløv, og de ihærdige håndværkere tager sig en velfortjent pause fra byggepladsen.

Som I kan se på billedet er stilladset pillet ned og den udvendige bræddebeklædning er malet i den velkendte Svinkløvgrå. Bag skodderne anes de smukkeste håndkittede vinduer på 1. -salen med enkeltlagsruder af trukket glas. Stueetagen og kælderen har vinduerne til gode lidt endnu.

Udvendigt begynder det for alvor at ligne et færdigt hotel, men indvendigt må vi sande, at der er et stykke vej igen.

Vi havde håbet på at kunne åbne for den generelle booking mandag den 7. januar, men desværre må vi vente lidt endnu. Forhåbentlig kan vi melde en ny dato ud i løbet af januar.

Kenneth har taget hul på slutspurten til Bocuse d'Or, som finder sted den 29. og 30. januar i Lyon, Frankrig. Han glæder sig til at vise verden hvad han, sammen med sit dygtige team, har tryllet med siden EM i sommer.

Endelig får vi nu også snart lov at møde vores lille søn, der forventeligt melder sin ankomst om en måneds tid. Vi glæder os afsindig meget, til han kommer ud til os og vores lille familie forøges fra to til tre.

SÅ Bocuse, baby og badehotel - vi har store forventninger til 2019!

Vi ser frem til at gense vores tilbagevendende Svinkløvgæster og ikke mindst til at møde alle jer nye derude. Vi ønsker jer en fredfyldt og god jul samt et magisk og lykkebringende nytår.

Louise & Kenneth


Fremskridt på byggefronten!

fullsizeoutput_1e3f

Svinkløv Badehotel 26. september 2018

Kære gæster og venner

Så er det blevet tid til endnu en update heroppe fra den nordvendte vestkyst. Tiden flyver af sted og det er svært at forstå, at det i dag allerede er to år siden, vi mistede det gamle Svinkløv i flammerne.

Heldigvis er der fuld fart fremad på alle parametre hos os - både med hotel og Bocuse d'Or.

På byggefronten er der sket mange spændende fremskridt siden vores sidste indlæg til rejsegildet. Lad det være sagt med det samme - de dygtige håndværkere lægger alle kræfter i for at nå i mål, så vi forhåbentlig kan have hotellet færdigt til næste forår. Siden sidst er der lagt tag og tagpap, de indvendige vægge bygges op og der bliver ført faldstammer, rør og elinstallationer. Der er monteret membran på underlaget i kælderen, hvorefter der skal lægges isolering og føres rør. Endeligt skal gulvet støbes, hvilket sker indenfor nær fremtid. Det går ligeledes godt fremad med montagen af den udvendige bræddebeklædning.

Hotellets udsatte placering i klitterne gør, at det har været nødvendigt at pakke det ind for at beskytte træværk og -konstruktioner mod regnen. Den har der været rigtig meget af heroppe på det seneste. Dog fik stormen Knud godt fat i presseningen rundt om huset, men heldigvis skete der ingen skade på byggeriet.

På indretningssiden er vi både glade og fortrøstningsfulde. Vi har fundet de fleste møbler, vi vil bruge og nøje udvalgt smukke tekstiler, der skal pryde stuerne og værelserne. Nu handler det om at få styr på alle de små detaljer, der i smuk forening med det øvrige interiør skal skabe den uformelle og hyggelige sommerhusstemning.

Vi har endnu ikke åbnet for booking, men vi håber snart at kunne melde ud med mere info heromkring.

Med ønsket om et smukt og godt efterår til jer derude.

Louise og Kenneth