FORÅRSNYT FRA SVINKLØVLAND!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svinkløv 26. april 2017

Kære gæster og venner

Den forgangne weekend skulle have været startskuddet på Svinkløvsæsonen 2017, hvilket unægteligt har fyldt en hel del i vores tanker. Men hvad nytter det at tænke på alt det, der kunne have været? Virkeligheden er nu engang en anden, og den accepterer og omfavner vi så.

Den største nyhed siden vores sidste indlæg er, at brandtomten nu er helt ryddet. Tilbage ligger, som billedet viser, en tom, sandet grund midt i klitterne. Første skridt på vejen imod genopbygningen af det nye hotel er dermed taget. Herligt!

Der er jo desværre alt for længe til, at vi igen kan byde jer indenfor i de farvede stuer. I mellemtiden har vi forskellige begivenheder på tegnebrættet, som giver mulighed for lidt Svinkløv-fornemmelser i løbet af året. I næste uge tager vi til Grønland, for at lave 'Svinkløvs Gæstebud' på et hotel i Nuuk, vi har et spændende samarbejde i gang med Utzon Centeret i Aalborg, og vi planlægger endvidere at holde Svinkløv-ishuset åbent i en periode hen over sommeren. Vi fortæller mere herom, så snart vi har detaljerne helt på plads.

Arkitekterne tegner på livet løs, og både vi og fonden arbejder på højtryk for at få det endelige Svinkløv 2.0 på plads. Vi glæder os helt enormt til at vise jer resultatet, omend I fortsat må væbne jer med tålmodighed.

Midt i denne skitseringsfase er der også sket det, at Kenneth har vundet udtagelseskonkurrencen til Bocuse d'Or - det uoffcielle verdensmesterskab for kokke. Dette betyder, at han skal repræsentere Danmark først til europamesterskabet i Torino i 2018 og dernæst til verdensmesterskabet i Lyon i 2019. Det er en stor ære, at Kenneth igen har fået chancen for at placere sig blandt de dygtigste kokke i verden.

Udover hjemmesiden her, kan vi også følges på Instagram, hvor vi jævnligt poster stemningsbilleder og nyheder heroppefra. Linket findes på forsiden.

Vi håber, I nyder foråret derude. Vi vender snart tilbage med mere nyt.

Kærlig hilsen, 
Louise og Kenneth

 


OPRYDNING PÅBEGYNDT!

Svinkløv Badehotel 1. marts 2017

Kære gæster og venner

På dette tidspunkt af året plejer vi at være i fuld sving med at slibe, male, sy, vaske, stryge og klargøre det gamle hotel. De farvede stuer med de malede gulve ville have summet af liv og forventning til den nye Svinkløvsæson, der skulle have ventet lige om hjørnet. Det ville have kriblet i fingrene for at åbne dørene påny og byde jer gæster velkommen indenfor. I år er følelsen en ganske anden!

Tiden efter branden har bestemt ikke været let, men nu tager vi gladeligt imod foråret med åbne arme og hjerter. De tiltagende længere og lysere dage smitter af på sindet og vi fyldes med fornyet energi. Der er bedre tider forude!

Rydningen af brandtomten er påbegyndt - og hvilken lettelse! De store maskiner er kørt i stilling, og de første forkullede rester af det smukke hus ligger nu på bunden af en container. Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været et hæsligt syn for os at blive mødt med hver eneste dag, vi står op, så vi er taknemmelige for, at vi nu for alvor kan begynde at se fremad. Rydningen vil formentlig vare nogle uger, da det indebærer et grundigt sorteringsarbejde. Men pyt med det! Vi glæder os over det fremskridt, der sker.

Vi har i løbet af de sidste måneder oprustet masser af gå-på-mod til at planlægge det nye Svinkløv Badehotel sammen med Fonden og Praksis Arkitekterne. Vi er godt igang, men der er dog et stykke vej endnu, før vi kan sige noget mere konkret om det nye Svinkløv. Rejsen derhen er enormt spændende for os at være en del af og vi er meget positive og trygge ved samarbejdet.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret med mere nyt hen ad vejen.

Kærlig hilsen Louise & Kenneth


ÅBNING I 2019!

Svinkløv Badehotel 9. januar 2017

Kære gæster og venner

Som det i dag er blevet offentliggjort, kan åbningen af det nye Svinkløv Badehotel desværre ikke realiseres før i 2019. Det er vi selvsagt enormt kede af - i særdeleshed på jeres og vores personales vegne.

Selvom vi nu må springe to sæsoner over, før vi kan byde jer velkommen igen, vil det fortsat være os, der tager imod jer i 2019.

Vi har bl.a. brugt de sidste måneder på at lede efter den helt rigtige arkitekt, der skal løfte opgaven om at tegne det nye Svinkløv. Den gode nyhed er, at valget er faldet på Praksis Arkitekter, og det er vi rigtig glade for!

Vi kan endnu ikke sige noget om udformningen af det nye badehotel, men følg endelig med her på hjemmesiden, hvor vi vil løfte sløret undervejs som projektet skrider frem.

Vi håber på jeres forståelse og beklager meget for de gener, den udskudte åbning måtte medføre for jer.

De kærligste hilsener, 
Louise og Kenneth