En solbeskinnet byggeplads!

fullsizeoutput_190d

Svinkløv Badehotel 3. juni 2018

En lille opdatering herfra den solbeskinnede byggeplads i Svinkløv, hvor byggeriet fortsat skrider planmæssigt fremad. Murerne er nu helt færdige med de udvendige kældervægge samt de indvendige bærende vægge. Dækket over kælderen er lagt som store betonelementer, nu mangler der bare lidt finish, støbning af samlinger osv. Ligeledes er terrænlaget næsten færdigt, hvilket betyder, at vi stort set set er i mål med al støbearbejdet i kælderen, lige pånær det sidste lag på gulvet.

Næste skridt er, at der skal laves skillevægge i kælderen og så skal monteringen af selve træhuset påbegyndes. I skrivende stund er al tømmeret ved at blive tilskåret, så det efterfølgende kan samles i sektioner vægstykke for vægstykke. Dette foregår i en stor hal hos Ugilt savværk i Sindal. Når sektionerne er samlet, bliver de fragtet til byggepladsen, hvor det hele bliver sat sammen. Det foregår altså lidt som et samlesæt i stor format. Ret imponerende, hvis du spørger mig!

Hver dag sker der fremskridt, og vi glædes sådan over at se, hvordan det hele tager form. Det bliver fantastisk at opleve, når træhuset begynder at rejse sig med trækonstruktionerne. Det er den næste store milepæl, vi har i vente.

Vi arbejder fortsat med indretningen fra kælder til kvist. Henrik er i fuld gang med at samle forskellige urter, planter, blomster og bær, som skal syltes, hengemmes og klargøres til næste sæson. Kort sagt: det summer af liv heroppe, og vi kan alle mærke, at der nu er mindre end et år, til vi forhåbentlig igen kan åbne Svinkløv-dørene og byde jer indenfor i stuerne.

Bocuse d'Or Europe i Torino nærmer sig med hastige skridt - Kenneth skal jo op på konkurrencens 2. dag - dvs tirsdag den 12. juni. Han knokler med forberedelserne, samtidig med at vi arbejder med planlægningen af den nye sæson. Vi har masser af bolde i luften, men vi nyder det, og hver dag kommer vi tættere på målet.

Hvor er vi heldige med vejret i år! Sjældent har vi haft så mange sommerdage så tidligt på året. Det er vi naturligvis glade for, hvorfor vi har besluttet at holde ishuset åbent en uge længere i år, end vi plejer. Vi åbner ishuset i uge 26 og holder åbent til og med uge 32. I er naturligvis meget velkomne til at kigge forbi til en is, hvis I skulle befinde jer på de kanter.

I ønskes fortsat en rigtig god og solrig sommer.

Louise og Kenneth


Status og lidt om indretning!

fullsizeoutput_17b9

Svinkløv Badehotel 23. april 2018

Vi lægger glædeligt ud med at fortælle, at byggeriet skrider planmæssigt fremad. Vi er næsten i mål med fundamentet og de udvendige kældervægge.  Der regnes og måles på de indvendige, bærende kældervægge, og næste skridt herfra er at få monteret betondækket over kælderen. Herefter begynder vi at rejse de første trækonstruktioner, og det er jo bare fantastisk!

Alt imens de flittige håndværkere arbejder på at få hotellets fysiske rammer op at stå, har vi i mellemtiden givet os i kast med indretning og interiør. En virkelig spændende og særlig opgave, som jeg - Louise, i særdeleshed nyder.

Ligesom huset i sig selv får en nænsom opdatering, giver vi ligeledes indretningen et lille pust af fornyelse. Naturligvis med største respekt for alt det, der var. Vi bevarer og omfavner den enkle sommerhusstemning og henter inspiration fra den enestående natur, der omringer os. Vi bibeholder de farvede en-suite stuer med de småsprossede vinduer ud mod Vesterhavet. Værelserne vil, som før, fremstå enkle og nærmest asketiske med varierende udtryk i tekstiler, møbler og detaljer.

Generelt på hotellet bliver indretningen en blanding mellem nøje udvalgte møbler og genstande i smuk forening med fine loppefund, vi går på jagt efter hen over sommeren.

For at sikre os, at vi når bedst muligt i mål med indretningen, har vi allieret os med Chris Liljenberg Halstrøm, som har den fineste forståelse for Svinkløv. Chris er superdygtig, og vi er rigtig glade for at have så stærke kræfter med på holdet. Chris er ligeledes i gang med at tegne en ny spisebordsstol til Svinkløv, som vi glæder os til at vise jer.

I skrivende stund går tiden altså primært med indretningsarbejdet og den kreative proces, der ligger i at få alle ender i huset til at mødes i synergi mellem funktion, stemning og følelse.

Husk at du kan følge os på Instagram, hvor vi løbende poster billeder og nyheder fra genopbygningen.

Louise & Kenneth


En milepæl i genopbygningen!

Svinkløv Badehotel 23. marts 2018

Kære gæster og venner

Mens foråret lader vente på sig, har vi en lille solstrålehistorie, vi har lyst til at dele med jer. Fundamentet til det nye hotel er ved at blive støbt! For os er det en kærkommen milepæl i genopbygningen, og vi har glædet os meget til at nå hertil. Det vækker en ubeskrivelig god følelse at se den tomme grund omdannet til en byggeplads fuld af liv og ildsjæle, der alle arbejder dedikeret og målrettet på at få vores Svinkløv op at stå på ny.

Efter det gamle Svinkløv brændte ned, gemte vi lidt af den oprindelige sokkel, så vi kunne forene det gamle med det nye, når den tid kom. Den tid kom i dag! Det føles så rigtigt at vide, at det originale Svinkløv for altid vil være en del af det nye. Ikke kun i historien, men nu også i materiel form. Et fint billede på hvordan det gamle hus danner vigtig og gennemgribende grobund for det Svinkløv, der ligger forude. De knuste sokkelrester kom til at ligge lige under hovedindgangen - i hjertet af hotellet. En rar tanke, der varmer.

Status på nuværende tidspunkt er således, at byggepladsen er etableret, spunsen er på plads og soklen støbes. Næste skridt er, at kælderen skal støbes og anlægges i sin fulde form, hvorefter vi skal i gang med trækonstruktionerne.

Vi arbejder begge med liv og sjæl på at få vores hotel på benene igen. Sammen med fonden og Praksis Arkitekter lægger vi al vores energi i at genskabe et Svinkløv i den helt rette balance. Et Svinkløv 2.0 hvor gamle traditioner og relationer kan genoptages, og hvor nye kan opstå.

Samtidig er Kenneth i fuld gang med træningen til det kommende Bocuse Europe, som finder sted den 11. og 12. juni i Torino, Italien. Hvis han kvalificerer sig blandt de ti bedste lande, går han videre til Bocuse d'Or (det uofficielle VM for kokke) i slutningen af januar 2019.

Mange forårshilsner, Louise & Kenneth