Glædelig jul og godt nytår!

- en kort status på byggeri og booking.

IMG_0231

Svinkløv Badehotel 24. december 2018

Kære Svinkløvgæster,

Julefreden har sænket sig over Svinkløv, og de ihærdige håndværkere tager sig en velfortjent pause fra byggepladsen.

Som I kan se på billedet er stilladset pillet ned og den udvendige bræddebeklædning er malet i den velkendte Svinkløvgrå. Bag skodderne anes de smukkeste håndkittede vinduer på 1. -salen med enkeltlagsruder af trukket glas. Stueetagen og kælderen har vinduerne til gode lidt endnu.

Udvendigt begynder det for alvor at ligne et færdigt hotel, men indvendigt må vi sande, at der er et stykke vej igen.

Vi havde håbet på at kunne åbne for den generelle booking mandag den 7. januar, men desværre må vi vente lidt endnu. Forhåbentlig kan vi melde en ny dato ud i løbet af januar.

Kenneth har taget hul på slutspurten til Bocuse d'Or, som finder sted den 29. og 30. januar i Lyon, Frankrig. Han glæder sig til at vise verden hvad han, sammen med sit dygtige team, har tryllet med siden EM i sommer.

Endelig får vi nu også snart lov at møde vores lille søn, der forventeligt melder sin ankomst om en måneds tid. Vi glæder os afsindig meget, til han kommer ud til os og vores lille familie forøges fra to til tre.

SÅ Bocuse, baby og badehotel - vi har store forventninger til 2019!

Vi ser frem til at gense vores tilbagevendende Svinkløvgæster og ikke mindst til at møde alle jer nye derude. Vi ønsker jer en fredfyldt og god jul samt et magisk og lykkebringende nytår.

Louise & Kenneth


Fremskridt på byggefronten!

fullsizeoutput_1e3f

Svinkløv Badehotel 26. september 2018

Kære gæster og venner

Så er det blevet tid til endnu en update heroppe fra den nordvendte vestkyst. Tiden flyver af sted og det er svært at forstå, at det i dag allerede er to år siden, vi mistede det gamle Svinkløv i flammerne.

Heldigvis er der fuld fart fremad på alle parametre hos os - både med hotel og Bocuse d'Or.

På byggefronten er der sket mange spændende fremskridt siden vores sidste indlæg til rejsegildet. Lad det være sagt med det samme - de dygtige håndværkere lægger alle kræfter i for at nå i mål, så vi forhåbentlig kan have hotellet færdigt til næste forår. Siden sidst er der lagt tag og tagpap, de indvendige vægge bygges op og der bliver ført faldstammer, rør og elinstallationer. Der er monteret membran på underlaget i kælderen, hvorefter der skal lægges isolering og føres rør. Endeligt skal gulvet støbes, hvilket sker indenfor nær fremtid. Det går ligeledes godt fremad med montagen af den udvendige bræddebeklædning.

Hotellets udsatte placering i klitterne gør, at det har været nødvendigt at pakke det ind for at beskytte træværk og -konstruktioner mod regnen. Den har der været rigtig meget af heroppe på det seneste. Dog fik stormen Knud godt fat i presseningen rundt om huset, men heldigvis skete der ingen skade på byggeriet.

På indretningssiden er vi både glade og fortrøstningsfulde. Vi har fundet de fleste møbler, vi vil bruge og nøje udvalgt smukke tekstiler, der skal pryde stuerne og værelserne. Nu handler det om at få styr på alle de små detaljer, der i smuk forening med det øvrige interiør skal skabe den uformelle og hyggelige sommerhusstemning.

Vi har endnu ikke åbnet for booking, men vi håber snart at kunne melde ud med mere info heromkring.

Med ønsket om et smukt og godt efterår til jer derude.

Louise og Kenneth


Rejsegilde!

fullsizeoutput_1c9e

Svinkløv Badehotel 13. juli 2018

Kære gæster og venner

Så blev det tid til rejsegilde på Svinkløv, hvor vi fejrede de dygtige håndværkere og deres fantastiske arbejde med genopførelsen af hotellet. Det er imponerende og hjertegribende at se de smukke tapsamlinger af træværket uden brug af søm og skruer. Det er en byggestil, der ikke så ofte bliver anvendt i dag,  men for os at har det været naturligt at bygge hotellet ud fra den grundlæggende, gamle håndværkstradition med rene materialevalg. Både ud fra et bæredygtigt perspektiv, men også for at gøre os ekstra umage af respekt for det gamle Svinkløv. Der er givetvis nye krav til bygningen i dag, som vi skal holde os indenfor. Derfor er der anvendt bolte og beslag de steder, det har været nødvendigt. Den generelle overskrift er dog "hvor langt kan vi komme med træ".

Selvom træværket i sidste ende bliver pakket ind, så man i dagligdagen ikke vil kunne se de flotte samlinger, giver det en god følelse at vide, hvordan huset er sat sammen bag væggene. Hele byggestilen danner nemlig grundlag for noget af det, vi mener, er en vigtig del af Svinkløvs DNA - det traditionelle og ægte håndværk.

Allerede nu er det tydeligt at mærke, hvordan de forskellige rum er ved at få deres egen nye personlighed, eksempelvis med de store bærende stolper af Douglas Gran i gul og lilla stue. Det åbne køkken i kælderen med lysindfald fra begge sider og højt til loftet er også ved at forme sig. Det kribler i fingrene på Kenneth og Henrik for at komme igang dernede! Hvis man stiller sig med lukkede øjne og "betragter" rummet, kan man næsten fornemme svage stemmer fra muntre kokke, der ræser rundt imellem hinanden og koger, steger og braiserer. I mellemtiden har vi fået en køkkenvogn herop, hvor Henrik eksperimenterer med nye retter og smagssammensætninger til næste års sæson.

Som nogen af jeg måske ved, blev det til en flot bronzemedalje til Kenneth og hans assistent Christian til EM. Det betyder, at de er sikret videre til VM, som afholdes i Lyon til januar. Norge fik guld og Sverige sølv, så vi kan godt være stolte af vores nordiske venner.

Det er endnu ikke muligt at booke ophold til sæsonen 2019. Vi melder ud, så snart vi er klar til at tage imod jeres forespørgsler. Tak for tålmodigheden.

Louise og Kenneth