Status og lidt om indretning!

fullsizeoutput_17b9

Svinkløv Badehotel 23. april 2018

Vi lægger glædeligt ud med at fortælle, at byggeriet skrider planmæssigt fremad. Vi er næsten i mål med fundamentet og de udvendige kældervægge.  Der regnes og måles på de indvendige, bærende kældervægge, og næste skridt herfra er at få monteret betondækket over kælderen. Herefter begynder vi at rejse de første trækonstruktioner, og det er jo bare fantastisk!

Alt imens de flittige håndværkere arbejder på at få hotellets fysiske rammer op at stå, har vi i mellemtiden givet os i kast med indretning og interiør. En virkelig spændende og særlig opgave, som jeg - Louise, i særdeleshed nyder.

Ligesom huset i sig selv får en nænsom opdatering, giver vi ligeledes indretningen et lille pust af fornyelse. Naturligvis med største respekt for alt det, der var. Vi bevarer og omfavner den enkle sommerhusstemning og henter inspiration fra den enestående natur, der omringer os. Vi bibeholder de farvede en-suite stuer med de småsprossede vinduer ud mod Vesterhavet. Værelserne vil, som før, fremstå enkle og nærmest asketiske med varierende udtryk i tekstiler, møbler og detaljer.

Generelt på hotellet bliver indretningen en blanding mellem nøje udvalgte møbler og genstande i smuk forening med fine loppefund, vi går på jagt efter hen over sommeren.

For at sikre os, at vi når bedst muligt i mål med indretningen, har vi allieret os med Chris Liljenberg Halstrøm, som har den fineste forståelse for Svinkløv. Chris er superdygtig, og vi er rigtig glade for at have så stærke kræfter med på holdet. Chris er ligeledes i gang med at tegne en ny spisebordsstol til Svinkløv, som vi glæder os til at vise jer.

I skrivende stund går tiden altså primært med indretningsarbejdet og den kreative proces, der ligger i at få alle ender i huset til at mødes i synergi mellem funktion, stemning og følelse.

Husk at du kan følge os på Instagram, hvor vi løbende poster billeder og nyheder fra genopbygningen.

Louise & Kenneth


En milepæl i genopbygningen!

Svinkløv Badehotel 23. marts 2018

Kære gæster og venner

Mens foråret lader vente på sig, har vi en lille solstrålehistorie, vi har lyst til at dele med jer. Fundamentet til det nye hotel er ved at blive støbt! For os er det en kærkommen milepæl i genopbygningen, og vi har glædet os meget til at nå hertil. Det vækker en ubeskrivelig god følelse at se den tomme grund omdannet til en byggeplads fuld af liv og ildsjæle, der alle arbejder dedikeret og målrettet på at få vores Svinkløv op at stå på ny.

Efter det gamle Svinkløv brændte ned, gemte vi lidt af den oprindelige sokkel, så vi kunne forene det gamle med det nye, når den tid kom. Den tid kom i dag! Det føles så rigtigt at vide, at det originale Svinkløv for altid vil være en del af det nye. Ikke kun i historien, men nu også i materiel form. Et fint billede på hvordan det gamle hus danner vigtig og gennemgribende grobund for det Svinkløv, der ligger forude. De knuste sokkelrester kom til at ligge lige under hovedindgangen - i hjertet af hotellet. En rar tanke, der varmer.

Status på nuværende tidspunkt er således, at byggepladsen er etableret, spunsen er på plads og soklen støbes. Næste skridt er, at kælderen skal støbes og anlægges i sin fulde form, hvorefter vi skal i gang med trækonstruktionerne.

Vi arbejder begge med liv og sjæl på at få vores hotel på benene igen. Sammen med fonden og Praksis Arkitekter lægger vi al vores energi i at genskabe et Svinkløv i den helt rette balance. Et Svinkløv 2.0 hvor gamle traditioner og relationer kan genoptages, og hvor nye kan opstå.

Samtidig er Kenneth i fuld gang med træningen til det kommende Bocuse Europe, som finder sted den 11. og 12. juni i Torino, Italien. Hvis han kvalificerer sig blandt de ti bedste lande, går han videre til Bocuse d'Or (det uofficielle VM for kokke) i slutningen af januar 2019.

Mange forårshilsner, Louise & Kenneth


En julehilsen..

Skitse_Nordfacade set fra havet low_res

Svinkløv 23. december 2017

Kære gæster og venner

Den søde juletid er atter over os og endnu et år lakker mod enden. Det har været et år - som så mange tidligere - med både gode og svære tider. Først og fremmest har det været det første år siden 1925, der ikke har omfattet en sommersæson på Svinkløv Badehotel. Et år hvor mange af vores gæster har måttet finde nye steder at nyde ferier, udflugter og traditioner. Ikke desto mindre har det også været et år, der for alvor har givet anledning til at dykke ned i hvad Svinkløv Badehotel var og er. Vi har brugt rigtig mange timer på at tale om Svinkløv, tænke på Svinkløv og drømme om Svinkløv!

Ud fra alle disse tanker og overvejelser har vi, i tæt samarbejde med Praksis Arkitekter og Fonden, formet Svinkløv 2.0 og resultatet, vi er nået frem til, føles både godt og rigtigt. Vi har bestræbt os på at finde den helt rette balance mellem hyldesten til det smukke og betydningsfulde vi værdsatte så højt og nutidens fortolkning heraf. Ved første øjekast kan bygningen fremstå som en tro kopi af det oprindelige hotel, men når du træder indenfor vil du opleve nænsomme justeringer løbende igennem huset, der er med til at omfavne Svinkløv 2.0 som sin egen og ikke kun efterkommeren af det gamle. Vi tror på, at vores nye helstøbte Svinkløv Badehotel med tiden vil patineres på sin måde i rolig takt med alle de gode mennesker, der færdes i huset.

For os har det været den bedste julegave endelig at kunne dele visualiseringerne af det nye hotel med jer - nu glæder vi os bare til det første spadestik er taget, og byggeriet påbegyndes i det nye år. Så rigtig hjertelig velkommen 2018 - du bliver travl og med garanti fuld af spænding og udfordring, men vi er så klar til dig!

Gid I alle må få en glædelig og magisk jul samt et godt og berigende nytår.

Louise & Kenneth