OPRYDNING PÅBEGYNDT!

Svinkløv Badehotel 1. marts 2017

Kære gæster og venner

På dette tidspunkt af året plejer vi at være i fuld sving med at slibe, male, sy, vaske, stryge og klargøre det gamle hotel. De farvede stuer med de malede gulve ville have summet af liv og forventning til den nye Svinkløvsæson, der skulle have ventet lige om hjørnet. Det ville have kriblet i fingrene for at åbne dørene påny og byde jer gæster velkommen indenfor. I år er følelsen en ganske anden!

Tiden efter branden har bestemt ikke været let, men nu tager vi gladeligt imod foråret med åbne arme og hjerter. De tiltagende længere og lysere dage smitter af på sindet og vi fyldes med fornyet energi. Der er bedre tider forude!

Rydningen af brandtomten er påbegyndt - og hvilken lettelse! De store maskiner er kørt i stilling, og de første forkullede rester af det smukke hus ligger nu på bunden af en container. Det er ikke nogen hemmelighed, at det har været et hæsligt syn for os at blive mødt med hver eneste dag, vi står op, så vi er taknemmelige for, at vi nu for alvor kan begynde at se fremad. Rydningen vil formentlig vare nogle uger, da det indebærer et grundigt sorteringsarbejde. Men pyt med det! Vi glæder os over det fremskridt, der sker.

Vi har i løbet af de sidste måneder oprustet masser af gå-på-mod til at planlægge det nye Svinkløv Badehotel sammen med Fonden og Praksis Arkitekterne. Vi er godt igang, men der er dog et stykke vej endnu, før vi kan sige noget mere konkret om det nye Svinkløv. Rejsen derhen er enormt spændende for os at være en del af og vi er meget positive og trygge ved samarbejdet.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret med mere nyt hen ad vejen.

Kærlig hilsen Louise & Kenneth


ÅBNING I 2019!

Svinkløv Badehotel 9. januar 2017

Kære gæster og venner

Som det i dag er blevet offentliggjort, kan åbningen af det nye Svinkløv Badehotel desværre ikke realiseres før i 2019. Det er vi selvsagt enormt kede af - i særdeleshed på jeres og vores personales vegne.

Selvom vi nu må springe to sæsoner over, før vi kan byde jer velkommen igen, vil det fortsat være os, der tager imod jer i 2019.

Vi har bl.a. brugt de sidste måneder på at lede efter den helt rigtige arkitekt, der skal løfte opgaven om at tegne det nye Svinkløv. Den gode nyhed er, at valget er faldet på Praksis Arkitekter, og det er vi rigtig glade for!

Vi kan endnu ikke sige noget om udformningen af det nye badehotel, men følg endelig med her på hjemmesiden, hvor vi vil løfte sløret undervejs som projektet skrider frem.

Vi håber på jeres forståelse og beklager meget for de gener, den udskudte åbning måtte medføre for jer.

De kærligste hilsener, 
Louise og Kenneth


GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR!

svinklov_62a1252

Svinkløv Badehotel 23. december 2016

Kære gæster og venner

Vi sidder, som så mange andre i disse dage, og ser tilbage på året, der er gået. Sikke et år! 2016 har på alle leder og kanter været et begivenhedsrigt år fuld af lykkelige stunder og svære prøvelser. Det startede helt eventyrligt og endte på værst tænkelige måde.

Det har været så givende at være værter i det smukke badehotel og det er svært at forstå, at de gamle brædder ikke er der mere. Men det er nu engang virkeligheden, og vi er nødt til at se frem og rejse os igen sammen med det nye Svinkløv Badehotel.

Der har endnu ikke været så meget nyt at berette om heroppe fra, men vi glæder os til at kunne dele genopbygningsprocessen med jer, så snart der er mere at fortælle herom.

Indtil da vil vi ønske jer alle en rigtig glædelig og magisk jul samt et fantastisk og lykkebringende nytår.

Kærlig hilsen Louise og Kenneth